ISTORIC:


Aflata in zona centrala a municipiului Slobozia, pe bulevardul Matei Basarab, numarul 35, Scoala Gimnaziala „Sf. Andrei” a aparut in contextul educational al municipiului Slobozia in anul 1963, cu numele de Scoala Generala Nr. 2, avand opt sali de clasa, un laborator, un atelier pentru practica si o sala destinata bibliotecii. In scoala invatau 747 de elevi coordonati de 21 de cadre didactice.

Odata cu trecerea timpului si cu sporirea si diversificarea populatiei din zona, s-au produs modificari semnificative in privinta numarului de elevi care au frecventat cursurile (1900 in anul 1986), a spatiilor scolare destinate desfasurarii activitatii instructiv-educative (trei locatii), a numarului de schimburi (trei) si a componentei corpului profesoral (minimum 100 de angajati).

Incepand cu 30 noiembrie 1999, unitatea scolara s-a numit Scoala cu Clasele I-VIII Nr. 2 „Sf. Andrei”, iar de la 1 septembrie 2011 este cunoscuta sub denumirea de Scoala Gimnaziala „Sf. Andrei”, in structura sa aflandu-se, la 1 septembrie 2013, trei niveluri de invatamant: prescolar, primar, secundar inferior (gimnazial).

Puncte de interes:

Copyright 2014 - 2020 by Sc. Gimnaziala Sf. Andrei - Slobozia. All Rights Reserved.